Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«З глибин сторіч козацький клич»

12 жовтня 20018 року в КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» (генеральний директор: М. П. Зніщенко) стартував цикл заходів «З глибин сторіч козацький клич» до Дня українського козацтва, який триватиме протягом тижня.

Цього дня до бібліотеки завітали діти старших груп (№ 8 - вихователі: Геращенко О. С., Крутінь І. Ю. та № 10 - вихователь: Ільєнко-Шевчук О. В.) ЗДО № 441 Дніпровського району м. Києва, яких зустріли казкові герої: Пеппі Довгопанхоха (Трунова Ю. І.), Карлсон (Шукшина О. О.) та ковбойка Кет (Кіслєнкова К. Ю.). Діти дізналися про історію бібліотеки, її відділи та стали її читачами, взяли участь у грі-конкурсі «Вгадай казкового героя», подивилися лялькову виставу «Ріпка». Також була проведена цікава пізнавальна вікторина про козаків, з якої читайлики дізналися в якому одязі ходять козаки, що їдять, які танці танцюють та багато іншого. А наприкінці зустрічі всі разом станцювали гопак.

Задоволені читачі-діти з піднесеним настроєм, з новими знаннями та подарунками подякували казковим героям і зробили спільне фото.

Чекаємо на нові зустрічі в КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей»!