Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

День методичної і практичної допомоги для ЦБС Миронівської ОТГ Київської області

30 листопада 2020 року КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», як обласний науково-методичний центр з питань бібліотечного обслуговування дитячого і дорослого населення Київської області, провела День методичної і практичної допомоги для ЦБС Миронівської ОТГ Київської області (директор: Наталя Хутько).

Центральна бібліотека Миронівської ОТГ в 2020 році відзначила 100-річчя з дня свого заснування. Ця бібліотека, як і в подальшому Миронівська РЦБС,  завжди відрізнялась своєю креативністю, високим рівнем роботи, застосуванням нових форм  і методів в  бібліотечно-інформаційному обслуговуванні  населення Миронівського регіону.  Колектив Миронівської центральної бібліотеки – це завжди творчі, сумлінні професіонали.

Бібліотека користується заслуженим авторитетом і повагою місцевої громади і керівництва Миронівської ОТГ. В 2020 році від місцевої влади вона отримала 10 комп'ютерів, великий екран та демонстраційні прилади до нього, а також повне фінансове забезпечення підписки на періодичні видання на 2021 рік – 45 тис. грн.

Дирекція та колектив КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» вітає своїх миронівських колег з 100-річчям їх бібліотеки  та щиро бажає і надалі бути в авангарді розвитку бібліотечної галузі.

В рамках Дня методичної і практичної допомоги були надані  директору ЦБС Миронівської ОТГ Наталії Хутько консультації, методичні поради з актуальних питань  діяльності в період реформування бібліотечної галузі в рамках адміністративно-територіальної реформи,  методики підготовки планово-звітних документів, та практична допомога з питань облаштування бібліотек Миронівської  ОТГ спецобладнанням  (передано 10 стелажів).