Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Книги КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» – «Чарівні світи» Крессиди Ковелл

 

Сьогодні в нашій добірці літератури книги Крессиди Ковелл.

Це популярна британська письменниця, авторка пригодницьких романів для дітей. Всі книги Крессиди Ковелл відрізняються яскравими персонажами і веселими пригодами, завдяки чому будуть цікаві дітям будь-якого віку. Так, її твори лягли в основу мультфільму «Як приручити дракона». У рідній Великобританії автор відома не тільки як успішна письменниця, а й як ілюстратор власних творів. Крім того, вона сама виховує трьох дітей, для яких і придумує фантастичні історії.

 

Ковелл, К. Були собі чаклуни: чари перші : роман / Крессида Ковелл ; пер. з англ. О. Негребецький ; худож. К. Ковелл. – Київ : РІДНА МОВА, 2020. − 352 с. : іл.

Ти тримаєш у руках нову книжку Крессиди Ковелл із циклу «Були собі чаклуни». Познайомся з Бажаною − дівчиною-воїнкою, що володіє магією, та Заром − хлопцем-чаклуном, який не має чарів. Воїни та чаклуни споконвіку ненавиділи одне одного. Та настане мить − і Зару й Бажані доведеться забути про ворожнечу і разом поринути в захопливі пригоди, розгадуючи таємниці й долаючи зло. Бо щось лихе, проспавши сотні літ, тепер заворушилося...

 

 

Ковелл, К. Були собі чаклуни: чари другі : роман / Крессида Ковелл ; пер. з англ. О. Негребецький ; худож. К. Ковелл. – Київ : РІДНА МОВА, 2019. − 368 с. : іл.

Це сталося раз. Чом би цьому не статися вдруге? Відьмаки чинять спустошення в лісі, і небезпека таїться за кожним деревом. Бажана − дівчинка-воїнка, що володіє потужними чарами та Книгою заклинань. Зар – хлопець-чаклун з небезпечною відьмоплямою на долоні. Бажана й Зар розділені височенним муром… А час спливає… Невже вони таки зустрілися знову? І знову пригоди, і знову чари…