Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Казково-карусельна дзиґа

 

Матеріал подано без змін

 

Казково-карусельна дзиґа

(З досвіду роботи Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Броварського району Київської області)

 

В рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання продовжуються заходи в Баришівській бібліотеці для дітей Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради.

На читай-ярмарок «Казково-карусельна дзиґа» завітали здобувачі освіти 1-А класу Баришівського ліцею ім. М. Зерова разом з класоводом Аллою Кутовою.

Діти прослухали цікаву розповідь провідного бібліотекаря Юлії Гранько про найулюбленіший дитячий жанр - казки, а потім карусель зупинялася на таких зупинках: «Малюнкова», «Загадкова», «Казкова математична», «Чарівна скринька», «Сміху», «Казка по колу», «Пісня казкових героїв», «Пантоміма», а найцікавіша «Театральна». Тут діти проявили свої акторські здібності перевтілившись у казкових персонажів і оживили українську народну казку «Рукавичка»

Ненадовго захід перервала повітряна тривога, але не зважаючи на це, у бомбосховищі ми не сумували, а читали улюблені казки.

Зав. методично-бібліографічним відділом

Баришівської ЦБС

Наталія Лавріненко