Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Зустріч з художником Георгієм Сергєєвим

 20 квітня 2018 року до КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" (директор: М. П. Зніщенко) завітав професійний художник, Член Спілки журналістів України (секції - художній друк) Георгій Сергєєв. За фахом він художник-графік з оформлення та ілюстрації книги.

За роки творчої діяльності Георгія Сергєєва його творчий доробок був представлений на 40 персональних виставках живопису та графіки. Він є учасником більш ніж 165 групових виставок в Україні та за кордоном.

Пан Георгій люб'язно подарував нашій бібліотеці чудово видані каталоги своїх робіт, які власноруч надписав з побажаннями для читачів. Тепер документальний фонд КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" має каталоги творчих робіт Георгія Сергєєва, а саме: "Рисунки", "Живопис", "Графіка", "Акварелі", "Книжкові знаки".

Дирекція, колектив та читачі надзвичайно вдячні Георгію Сергєєву за його подарунок та згоду на персональну виставку його творів в хол-галереї нашої бібліотеки, про дату відкриття якої буде повідомлено пізніше.

Стежте за інформацією на нашому сайті!