Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» розпочинає книжково-різдвяний марафон!

Бібліотека вітає усіх друзів! Вже минули перші дні Нового Року, але попереду чекає ще майже місяць чудових зимових свят! А це означає, що у  КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» розпочинається святковий книжково-різдвяний марафон! На всіх чекають цікаві конкурси та події, різдвяні майстер-класи та святкові книжкові виставки! А на бібліотечних полицях радо привітають літературні новинки!

І зараз, у перші дні Нового Року, КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» оголошує першу подію марафону - флешмоб «Новорічна фантазія»! 

Долучитися до цієї події може абсолютно кожний, не має жодних спеціальних умов, це - просто приємна розвага для дорослих і малечі, у подарунок всім! 

Широ запрошуємо усіх охочих взяти участь у флешмобі та приємно провести час у період зимових канікул! 

Є припущення, що найбільший відгук ця подія знайде у любителів креативу адже це - костюмований флешмоб!

Перевтілитися у свій найулюбленіший новорічний образ і зробити яскраве фото, узявши із собою в кадр свою найулюбленішу зимову книжку - це цікаво! 

Це не обовязково має бути книжка про зиму, це може бути улюблена книга, яка асоціюється із зимовими канікулами, або новорічними святами, або яку любите читати саме зимової пори року, чи вона придбана у зимовій подорожі і занурює у приємні спогади про ті щасливі казкові часи…

І костюм, і книжка - воля фантазії, адже саме так і називається наш флешмоб - «Новорічна фантазія»!

Bикладайте ваші фото під хештегом #книжковоріздвяний_марафон з коротесенькою історією, чому саме цей твір, ця книжка є найулюбленішою зимовою книжкою.

До участі у флешмобі запрошуються наші колеги з бібліотек Київської області!

Фантазуйте!

І до зустрічі у Київській обласній бібліотеці для дітей!