Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» пропонує до уваги біобібліографічний посібник до 90-річчя утворення Київщини

 

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», як обласний науково-методичний, координаційно-консультативний, інформаційний центр з питань бібліотечного обслуговування дитячого і дорослого населення Київської області, підготувала і пропонує до уваги біобібліографічний посібник до 90-річчя утворення Київщини, яке відзначається протягом 2022 року, «Я тут живу на добрій цій землі: Київщина літературна».

В посібнику вміщено короткі довідки про творчий шлях окремих письменників, які народилися в Київській області, і своїм талантом та працею звеличують її і примножують її славу. Це - Анна Багряна, Алла Гутніченко, Сашко Дерманський, Людмила Таран, Володимир Шовкошитний. Деталізує та розкриває уявлення про авторів і Бібліографія, яка розміщена наприкінці посібника.

Зазначене видання (його електронна версія), укладено на допомогу бібліотечним працівникам Київської області для організації роботи в бібліотеках з питань популяризації української книги та краєзнавсва; виходить у серії «Видатні люди Київщини».

Крім головної сторінки сайту, з даним посібником можна буде завжди ознайомитись, також на сайті бібліотеки, за рубрикою «Видання бібліотеки» (2022 р.)

Переглянути