Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Підсумки Всеукраїнського конкурсу «Конституція для всіх: і великих і малих»

 

 

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей»

 

Шановні колеги, читачі, 

учасники Всеукраїнського конкурсу  

«Конституція для всіх: і великих і малих»

 

 

Національна бібліотека України для дітей до Дня Конституції України проводила  Всеукраїнський конкурс із правового просвітництва «Конституція для всіх: і великих і малих», який проходив в усіх куточках України, навіть в областях, де ведуться активні бойові дії. Усього на конкурс було направлено 1296 робіт, з них допущено до участі 1054 відеоролики.

Конкурс завершено!!! На сайті НБУ для дітей розміщено підсумки Всеукраїнського конкурсу  «Конституція для всіх: і великих і малих».

Для отримання нагород переможцями та заохочувальних призів усіма учасниками конкурсу з Київської області просимо терміново до 1 вересня повідомити повну поштову адресу з зазначенням індексу та номеру мобільного телефону одного з батьків чи керівника (вчителя, бібліотекаря тощо), який подавав відеоролик на конкурс. Дані направляти на електронну пошту НБУ для дітей: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (Тетяна Кузілова, завідувач відділу науково-методичної роботи і бібліотечного маркетингу НБУ для дітей).

Звертаємо увагу, що в адресі завжди необхідно обов’язково, крім назви населеного пункту, зазначати назву району та назву області.

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» щиро дякує всім колегам і читачам, які долучилися до зазначеного конкурсу.  Всім творчих успіхів.

Слава Україні!