Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

"Буккросинг в пунктах Незламності"

 

Матеріал подано без змін

 

"Буккросинг в пунктах Незламності"

(З досвіду роботи КЗ "Публічна бібліотека" Макарівської селищної ради)

 

Сьогодні відбулося відкриття  намету Незламності від Благодійного фонду "Карітас Макарів "Української греко-католицької церкви України  (Отець Тарас Сиділо ) у співпраці з Макарівською селищною радою за адресою  Макарів ,  вул.Проектна ,5 ( біля дитсадка " Пролісок ", в якому наша бібліотека  спільно з волонтерами  започаткувала  буккросинг- вільний обмін книгами.

З метою популяризації української літератури запрошуємо бібліотекарів та жителів  нашої громади  долучитись до  нашої ініціативи--створити  мінібібліотеки буккросингу в усіх  пунктах незламності Макарівщини.

Адже НАЦІЯ ,ЯКА ЧИТАЄ - НЕПЕРЕМОЖНА !

"Пункти незламності" стали місцем, де люди можуть працювати, тут є світло, інтернет, тепло, можна попити гарячого чаю чи кави, підкріпитися. А також дорослі та діти зможуть обмінюватися книгами і читати , ділитись враженнями про прочитане.

Британські вчені довели, що лише 6 хвилин читання заспокоюють , знімають напругу та позбавляють стресу .Цікаві книги збагачують і продовжують життя  людини .Якщо у вас є книги, якими ви б хотіли поділитися з іншими - будь ласка, приносьте, залишайте їх у пунктах. Або ж, якщо вам сподобалася книга, яку вже залишили, ви можете її взяти і почитати . Приємного читання !

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА !