Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«Еколого-просвітницька діяльність бібліотечних установ»

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» 16 грудня 2021 року організаційно забезпечила участь публічних, міських, селищних, сільських бібліотек Київської області в обласному онлайн-семінарі, ініційованому Всеукраїнською екологічною лігою, за темою: «Еколого-просвітницька діяльність бібліотечних установ».

Грунтовну інформацію з питань природо-охоронної діяльності бібліотек і громадськості Київської області надала голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко, яка була з великим інтересом сприйнята учасниками заходу.

В обговоренні питань семінару взяли активну участь: Микола Зніщенкодиректор КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», заступники директора – Людмила Соляник та Людмила Смисловська, завідувач науково-методичного відділу – Олена Литвин, завідувач інформаційно-бібліографічного відділу – Катерина Кіслєнкова, завідувачі публічнимими, міськими, селищними, сільськими бібліотеками територіальних громад Київської області.

Цікавим і корисним був сюжет Ставищенської публічної бібліотеки (директор: О. Пєтухова) про створення новорічної ялинки з шишок.

В обласному онлайн-семінарі взяла участь 41 бібліотека.

Необхідно нагадати, що для бібліотек Київської області отримано від Всеукраїнської екологічної ліги 125 примірників 3-го тому видання «Екологічна енциклопедія» та 69-ть комплектів рекламно-прикладних матеріалів, які будуть видані бібліотекам в 1-ому кварталі 2022 року.