Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Бібліотека – це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність.

 

Матеріал поданий без змін

 

Пізнаючи таємниці книжкового світу

(З досвіду роботи Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Броварського району Київської області)

 

Бібліотека – це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність.

Традиційно, в останній день вересня, ми відзначаємо Всеукраїнський день бібліотек, а бібліотекарі - своє професійне свято.

Гамірно і весело було  30 вересня 2021 року у Баришівській бібліотеці для дітей Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради, бо сюди на гостини завітали читачі-учні 3-А класу Баришівсього НВК разом з вчителем Марією Олександрівною Дяченко.

Увагу користувачів до книжкового світу, що називається «з порога» привертала яскрава книжкова виставка,яка допомогла не тільки створити святковий настрій, а й залучити нових читачів.

Завідувач бібліотекою Ольга Биба провела пізнавально-розважальну екскурсію по бібліотеці, в ході якої ознайомила присутніх з роботою відділів абонементу 1-4 класів та читального залу. Дітям було цікаво побачити найменшу і найбільшу книги , які є в бібліотеці, а також дізнатися про різні види словників та правила користування ними

Провідний бібліотекар  Юлія  Гранько  продемонструвала дітям  казки Шарля Перро, це   «книги, що оживають», а з періодичними виданнями, що є в читальному залі бібліотеки, ознайомила провідний бібліотекар Лариса Германчук.

Цікавою була вікторина «Впізнай казку», в якій діти влучно відгадували героїв казок.

І звичайно всіх працівників бібліотеки порадували щирі вітання та квіти  від Марії Олександрівни та її учнів.

Директор Баришівської ЦБС

відділу к культури та туризму

Баришівської селищної ради

Галина Пацаловська