Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Онлайн-семінар на тему: «Аналіз та стратегічне планування діяльності публічних бібліотек Київської області»

 

Матеріал поданий без змін

 

«Аналіз та стратегічне планування діяльності публічних бібліотек Київської області»

(з досвіду роботи КЗ ІСР «Іванківська публічна бібліотека») 

 

30 листопада Н. Д. Лугиня, директор КЗ ІСР «Іванківська публічна бібліотека», В. Г. Коваленко, заступник директора по роботі з дітьми  та провідні спеціалісти: А. В. Гончаренко, С. М. Годун долучились до обласного онлайн-семінару на тему: «Аналіз та стратегічне планування діяльності  публічних бібліотек Київської області», який відбувся на базі КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" за участю керівників публічних (центральних, базових, опорних) міських, селищних, сільських бібліотек – представників  територіальних громад Київської області відповідно до плану роботи управління культури Київської обласної державної адміністрації на 2021 рік.

На онлайн-семінарі розглядались питання щодо статистичної звітності про діяльність бібліотек територіальних громад за 2021 рік та планування роботи на 2022 рік. Учасники заходу прослухали виступи: М. П. Зніщенка – генерального директора КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», Гонтарук В.М. – головного спеціаліста управління культури Київської  облдержадміністрації, Соляник Л.П. – заступника директора  по науковій роботі КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», Смисловської Л.В. – заступника директора КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», Литвин О.М. – завідувачки науково-методичного відділу КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», Василькевич Т.І. – заступника директора КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для юнацтва».

Під час круглого столу  Наталія Дмитрівна прийняла активну участь в обговорені питань  на тему «Сучасний стан публічних бібліотек Київщини». 

Зустріч відбулась на платформі Zoom. 

Отримані знання будемо впроваджувати в діяльність бібліотек Іванківської територіальної громади.

 

Алла Гончаренко,

провідний методист 

КЗ ІСР «Іванківська публічна бібліотека»