Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Наші читачки Ткаченко Ірина та Буховська Анна провели у стінах нашої книгозбірні фінансову гру «Грошовий потік»

 

Матеріал поданий без змін

 

Фінансова гра  "Грошовий потік" у бібліотеці

 

(З досвіду роботи  КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради Бучанського району Київської області)

 

Днями в КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради відбулася дуже цікава та незвична для нас подія. Наші читачки Ткаченко Ірина та Буховська Анна провели у стінах нашої книгозбірні фінансову гру «Грошовий потік», щоб зібрати кошти на книги «Історія України від діда Свирида» у трьох томах, яких не має у нашому фонді.

Ви до сих пір не знаєте, що таке гра "Грошовий потік" або Cashflow? Суть гри – стати фінансово незалежним, правильно управляючи НЕВЕЛИКИМИ особистими фінансами, які ви отримуєте у грі у вигляді зарплати. Це не просто гра – це цілий тренінг, який допоможе вам впорядкувати і примножити власні фінанси.

Всі, хто грав в неї, свідчать, що навіть після однієї гри щось змінюється в сприйнятті світу. Поступово людина, що практикує гру Cashflow грошовий потік, починає впевнено користуватися фінансової термінологією, розуміє закони ведення бізнесу. Дуже цікаво спостерігати за емоціями, які яскраво демонструють учасники гри.

Дякуємо всім хто прийняв участь у цій грі. Тепер всі наші читачі мають змогу познайомитися з книгами українського блогера, відомого в соціальній мережі Фейсбук під ім’ям "Свирид Опанасович". Книги написані у стилі, найбільшим наближенням за подібністю до якого є Всесвітня історія в обробці "Сатирикону". Однак, авторське викладення матеріалу відрізняється більш науковим ставленням до історичних деталей, глибиною аналізу причинно-наслідкових зв’язків, тому може використовуватися як достовірний варіант історичного матеріалу не тільки для всіх, хто просто цікавиться історією, а й для учнів та студентів. Особливістю авторського жанру є "оживлення" історичних героїв в форматі діалогів та залучення читачів до аналізу історичних подій.

 

Оксана Бабич,

бібліотекар І категорії відділу обслуговування

читачів КЗ «Публічна бібліотека»  Вишневої

міської ради, Бучанського району Київської обл.