Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

День Матері в бібліотеці

 

Матеріал подано без змін

 

День Матері в бібліотеці

(З досвіду роботи КЗ "Публічна бібліотека" Макарівської селищної ради)

 

Напередодні дня Матері, учні 5-А класу Макарівського ліцею №1 (класний керівник Лазнюк Н. М.) взяли участь у святкуванні цього свята та мали можливість приготувати подарунки для матусь в нашій «Творчій майстерні».

Свято матері - свято любові. Цей день прийшов до нас із забуття, переживши нещадні заборони, й повертає нас душею до давніх традицій, щоб ми вміли проносити крізь усе життя шану до найріднішої людини у світі - мами. 

Гості заходу ознайомилися з історією виникнення свята Матері та традиціями святкування в Україні, взяли активну участь у вікторині «Жінки в міфах, легендах, в творах українських письменників», різних цікавих конкурсах, спілкувалися, які ж чарівні їхні мами.

Найцікавішим доповненням до свята став майстер-клас з виготовлення подарунка-прикраси для мами «Обруч з квітами», який  провела Ковальчук Яна Вікторівна. Кожна дитина створювала свій подарунок дуже ретельно, уважно, щоб сподобався матусі. І в них це чудово вийшло - зробили справжній витвір мистецтва, що неодмінно потішить кожну маму, адже зроблено з  великою любов'ю !

Шануймо своїх матусь, і не тільки сьогодні, а завжди.