Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Виїзд до Студениківської сільської бібліотеки Студениківської територіальної громади Київської області

26 серпня 2021 року дирекція та працівники КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», як обласного науково-методичного, координаційно-консультативного центру з питань обслуговування дитячого і дорослого населення Київської області, у складі: М.Зніщенка – директора бібліотеки, Л.Соляник, Л.Смисловської - заступників директора, О.Литвин -  завідувачки науково-методичного відділу, П.Ткаченко - головної бібліотекарки – здійснили виїзд з метою комплексного обстеження та надання методичної і практичної допомоги до Студениківської сільської бібліотеки (опорної) (далі - Бібліотека) Студениківської територіальної громади. Завідувачка Бібліотеки Лідія Мищенко.

Бібліотека знаходиться в стадії ремонту, але не припиняє своєї роботи по обслуговуванню читачів різних вікових категорій, популяризації літератури шляхом цікавих виставок, проведення актуальних соціокультурних заходів. Бібліотека активна в соціальних мережах і підтримує імідж успішної установи.

Певна робота проведена по осучасненню бібліотечного фонду, його очищенню від зношеної, застарілої, де-актуальної літератури. По завершенні ремонту ця робота буде продовжена, а матеріально-технічну базу буде кардинально зміцнено, так як і в, уже відремонтованих 2-х бібліотеках Студениківської територіальної громади, де Головою сільської ради Марія Лях – справжній керівник нової формації, яка розуміє важливість значення закладів культури і бібліотек, зокрема, та активно опікується ними з дня утворення громади.

Завідувачка Бібліотекою Лідія Мищенко, - досвідчений фахівець, творча особистість, яка пише вірші, що друкуються в різних поетичних альманахах. Одну із збірок, де вміщено і її вірші, вона подарувала КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», за що дирекція, колектив і читачі їй дуже вдячні.

Дирекція та працівники КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» висловлюють щиру подяку Голові Студениківської територіальної громади Марії Лях та завідувачці Бібліотеки Лідії Мищенко за вагомий внесок в удосконалення організації бібліотечного обслуговування населення різних вікових категорій; створення зручних умов для роботи виїзної групи.