Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Рік Зеленого Дерев'яного Дракона

10 лютого, за китайським календарем, розпочинається Рік Зеленого Дерев'яного Дракона, що означає початок неймовірних пригод та безмежної удачі! 

 

На зламі цього чудового часу, у нашій арт-студії дитячої творчості, ми познайомилися з чарівною історією про дівчинку Марисю, яка мріяла не про те, бути не принцесою, а про те, щоб стати могутнім драконом! З книжки одного з найулюбленіших фантазерів нашого часу, польського письменника Ґжеґожа Касдепке, ми побачили, що можливо все, навіть найнеймовірніші мрії!

 

Також, разом з нашими маленькими творчими геніями, ми створювали власних драконів - символи сили, удачі та невичерпної творчості! Ці дракони - не просто фантастичні створіння, вони є втіленням наших мрій та надій на нові початки та неймовірні можливості!

 

Нехай цей рік буде наповнений магією, творчістю та великими досягненнями! Нехай кожен день принесе нові надихаючі історії та незабутні пригоди, а драконів у вашому житті буде багато, як символів сили та перемоги.

 

Не забувайте завітати до нас в арт-студію, де завжди вас чекають нові зустрічі з казковим світом та безмежними можливостями творчості!