Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Подарунок від видавництва "Грані-Т"

 Протягом 12-13 червня 2018 року КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" (директор: М. П. Зніщенко) отримала для бібліотек Київської області в подарунок від видавництва "Грані-Т" літературу у кількості 8 000 примірників.

Це вже друга подарункова партія від цього видавництва. Першу партію у кількості 35 000 примірників книг КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" отримала у грудні 2017 року і ця література перебуває вже в процесі розподілу по РЦБС, МЦБС та окремим бібліотекам Київської області.

Оскільки дана література не є літературою за державними програмами, а подарована, то за розпорядженням генерального директора КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" М. П. Зніщенка та за рішенням науково-методичної ради бібліотеки частина цієї літератури буде розподілена, на пряму, і бібліотекам об'єднаних територіальних громад Київської області на кожну громаду окремо з забезпеченням з їх боку самовивозу, про що керівників ОТГ буде повідомлено по мірі підготовки партії літератури протягом 2018 року.

 

На фото: працівники КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" розвантажують другу партію подарованої літератури від видавництва "Грані-Т".