Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Книга і Театр - не розлучні!

Працівники КЗ КОР  "Київська обласна бібліотека для дітей" (пров. б-р Т. О. Ісай та ін.) взяли участь в урочистостях з нагоди 70-річчя від дня народження заслуженого артиста України, головного режисера Українського Малого Академічного театру Анатолія Тихомирова, які проходили на камерній сцені Національного драматичного театру ім. І. Франка

Урочистостям передувала прим'єра спектаклю за романом Е. Хемінгуея "Старий і море", де Анатолій Юрійович Тихомиров зіграв головну роль.

Прим'єра пройшла з великим успіхом. Талановита і неперевершена робота, прекрасна і гідна гра актора. Неможливо було відірвати погляд від сцени, ловили кожен рух, міміку. Браво маестро!

Після спектаклю були поздоровлення і вітання: від головного режисера театру "Сузір'я", народного артиста України Олексія Павловича Кужельного, актриси театру і кіно, художнього керівника Класичного Художнього Альтернативного театру м. Києва Катарини Синчилло, а також друзів і шанувальників таланту виданого актора і режисера.

Працівники КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" з радістю взяли участь в цього чудовому заході, адже Книга і  Театр - не розлучні!