Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

ЗДО № 441 в КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей»

17 жовтня 20018 року до КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» (генеральний директор: М. П. Зніщенко) завітали діти старшої групи (вихователь: Кириленко Г. В.) ЗДО № 441 Дніпровського району м. Києва. 

Зустріли їх казкові герої: Баба Яга, Карлсон та ковбойка Кет. Баба Яга ознайомила дітей з історією бібліотеки та її відділами, а разом із Карлсоном та Кет всі взяли участь у грі-конкурсі «Хто я?», подивилися лялькову виставу «Ріпка». В рамках циклу заходів до Дня українського козацтва була проведена цікава пізнавальна вікторина про козаків, з якої читайлики дізналися про улюблену страву козаків, яку вони носили зачіску, що одягали та багато іншого. А найвідоміший танець козаків - гопак, танцювали всі разом. Також читачі-діти отримали на згадку про зустріч наліпки з логотипом бібліотеки.

Казкові герої з радістю чекають на нові цікаві зустрічі в КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей»!

Зазначимо, що КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» більше 50 років має гарні творчі стосунки з навчальними закладами Дніпровського району м. Києва, мікрорайону Русанівка, які залюбки відвідують нашу бібліотеку, користуються безкоштовно її послугами.