Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Зустріч з представниками групи компаній «Апіфітофарм»

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» (генеральний директор: М. П. Зніщенко) - соціо-культурний майданчик для мешканців житлового масиву «Русанівка» (Дніпровський р-н, м. Київ).

19 лютого 2019 року в хол-галереї бібліотеки для представників місцевої громади, а це батьки, бабусі, дідусі наших читачів, було проведено зустріч з представниками групи компаній «Апіфітофарм».

Компанії, що входять в «Апіфітофатм» є виробниками натуральної продукції для здоров’я.

Представниками компаній були проведені презентації їх продукції, консультації (в т. ч. і індивідуальні) стосовно призначення продуктів, їх застосування та ефективний позитивний вплив на здоров’я та організм людини. Всі продукти, що пропонують компанії, які входять в «Апіфітофарм», виготовляються виключно на основі природних матеріалів.

Всі присутні на зустрічі були зацікавлені, задавали питання, отримували вичерпні відповіді (за бажанням, могли придбати потрібні їм натуральні ліки).

Наступна зустріч з представниками компаній відбудеться 26 лютого 2019 року о 14 годині в хол-галереї КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей».

Здоров’я людини - основа успішного її буття. Дбаємо про своє здоров’я!