Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«Дитяча бібліотека в інформаційному суспільстві: пошуки гармонії, шляхи трансформації»

 

29 листопада генеральний директор та фахівці КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» взяли участь у Бібліотечному форумі за результатами Всеукраїнського огляду-конкурсу обласних бібліотек для дітей «Дитяча бібліотека в інформаційному суспільстві: пошуки гармонії, шляхи трансформації» та у звітно-виборчий конференції ГО «Українська асоціація працівників бібліотек для дітей» у Національній бібліотеці України для дітей.

Під час пленарного засідання «Сучасний стан та перспективи розвитку бібліотечної справи: надання культурних послуг» обговорювалася низка питань: здійснення реформування системи забезпечення населення якісними та доступними культурними послугами, сучасні тенденції організації обслуговування юного покоління, співпраця бібліотек та видавництв дитячої книги. 

Головною подією форуму стало урочисте нагородження переможців Всеукраїнського огляду-конкурсу обласних бібліотек для дітей. КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» вітає цьогорічних переможців та бажає творчої наснаги, відчуття впевненості у необхідності своєї справи.

Також колектив КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» вітає з обранням на другий термін президентом ГО «Українська асоціація працівників бібліотек для дітей» — генерального директора Національної бібліотеки для дітей, заслуженого працівника культури України, кандидата культурології Аллу Гордієнко та віце-президентом — генерального директора КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», заслуженого працівника культури України, кандидата історичних наук Миколу Зніщенко.