Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Книги КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» - Шусть і Шуня

 

«У чарівний світ розкритої книги всім доступний вхід»

М. Гафурі

 

 

Сьогодні в нашій добірці літератури ну дуже кумедні й веселі книжки з серії : «Читати − класно!».

Разом із найкращими друзями Шустем і Шунею ви зануритесь в повчальні історії, познайомитесь з мудрими звірятками, зіграєте разом з ними в ігри та просто гарно проведете час разом з найкращими книжками.

Дана серія книг розрахована на найменьших читайликів для читання разом з батьками, дідусями, бабусями, братами та сестрами.

Приємного читання!

 

Шеффлер, А. Шусть і Шуня. Велетенська кулька / Аксель Шеффлер ; пер. з англ. В. Чернишенко ; худож. А. Шеффлер. − Київ : АРТБУКС, 2021. – 32 с.

 Шусть і Шуня − два миленьких звірятка і найкращі друзі, яких дуже люблять маленькі читачі. Зайчик та мишка є героями цілої серії бестселерів, що не лише розважають малюків, а й формують у них корисні соціальні навички. У цій чудовій книжці є з чого посміятися, є що порозглядати й обговорити. Шукайте усе, що зображено внизу кожної сторінки і називайте разом із дитиною.

 

 

Шеффлер, А. Шусть і Шуня. Засинальна жабка / Аксель Шеффлер ; пер. з англ. В. Чернишенко ; худож. А. Шеффлер. –  Київ : АРТБУКС, 2020. – 32 с.

Шуня зібралася до Шустя в гості з ночівлею. Вона ретельно склала валізку, щоб нічого не забути. Друзі мали чимало веселощів перед сном. Але, ой лихо, як Шуні заснути без улюбленої жабки!?

 

 

 

Шеффлер, А. Шусть і Шуня. Шукай і називай / Аксель Шеффлер ; пер. з англ. В. Чернишенко; худож. А. Шеффлер. − Київ : АРТБУКС, 2021. – 32 с.

 

«Шукай і називай» - хочеш відчути себе справжнім детективом, тоді хапай книжечку та вирушай на пошуки  цікавих та корисних предметів. Знаходь їх разом з пухнастими друзями. 

 

 

Шеффлер, А. Шусть і Шуня. Приязний равлик / Аксель Шеффлер, Камілла Рейд ; пер. з англ. В. Чернишенко; худож. А. Шеффлер. – Київ : АРТБУКС, 2021. − 32 с.

Галасливі Шунині ігри налякали Шустевого равлика. І Шусть образився на Шуню. Ой лишенько! Але коли пташка-ненажера намірилася вполювати равлика, друзі зрозуміли, що іноді галас може стати в пригоді!

 

 

 

Шеффлер, А. Шусть і Шуня. Різдвяна ялинка / Аксель Шеффлер ; пер. з англ. В. Чернишенко ; дизайн. М. Сергеєв ; худож. А. Шеффлер. − Київ : АРТБУКС, 2020. − 32 с.

Шусть і Шуня прикрасили ялинку печивом, але воно все пропало! А невдовзі Шустеві стало дуже зле. Здогадуєтесь чому?

З цією дотепною оповідкою можна повправлятися в лічбі та повчитися чесності й доброти.