Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Книги КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» - добірка літератури присвячена сім’ї

 

Привіт, любі друзі!

Сьогодні наша добірка літератури присвячена сім’ї.

«Дім для Зозулі» Катерини Міхаліциної, «Жила-була родина» Неллі Топської та «7 звичок щасливих дітей» Кові Шона наповнять ваші душі неймовірним теплом і відчуттям затишку та тепла.

Приємного читання!

 

Міхаліцина, К. Дім для Зозулі / Катерина Міхаліцина ; худож. С. Прянік ; конс. І. Цеунов. − Київ : Портал, 2023. – 64 с. : іл. 

Звичайна українська сім’я 1980-х років: мама, тато, малий син і бабуся в тісній квартирці. Чи не така й звичайна? Адже крізь побутові клопоти ці люди несуть щось більше − любов і цінність бути разом. Вони приймають у свою родину дівчинку з дитбудинку. Для цього потрібно буде порозумітися між собою, усе пояснити синові й заручитися його прийняттям, здолати зовнішні перепони та нерозуміння. І наповнити своїм теплом ціле людське життя.

 

 

Топська, Н. Жила-була родина / Неллі Топська ; худож.-оформл. Л. Погребняк. – Київ : ТОВ «КТБ «Альфа», 2023. − 64 с. : іл.

На сторінках книги живе звичайна сучасна родина – зі знайомими кожному проблемами та радощами, буднями та святами. Усі домочадці потрапляють у різні ситуації, помиляються, шукають правильні рішення та вчаться домовлятися, підтримуючи одне одного. Саме тому в їхній домівці панує неповторне відчуття затишку та тепла, котре притаманне по-справжньому щасливій родині.

 

 

 

Шон, К. 7 звичок щасливих дітей / Кові Шон ; пер. з англ. В. Шеремета ; худож. С. Кертіс. – Львів : Видавництво Старого Лева, 2022. − 96 с. : іл.

У селищі Сім Дубів мешкають ведмедик Ґуб, білченя Софі, кроленя Джампер і їхні друзі. Щодня дітлахи навчаються і розважаються. Та часто змушені й вирішувати якісь клопоти. Наприклад, що робити, коли тобі нудно? Як переконати батьків утілити мрію? І чи можливо досягти перемоги в командній грі, коли супротивники значно вправніші?