Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Книги КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» - всесвітньовідомі дитячі книги з доповненою реальністю

Сьогодні в нашій добірці літератури всесвітньовідомі дитячі книги з доповненою реальністю! Книги містять QR-коди, завдяки яким у Вас є чудова можливість наочно поспостерігати за «живими» зображеннями та послухати казку, для цього потрібно лише на Ваш телефон завантажити спеціальний безкоштовний додаток і Ви поринете у справді чарівний світ де читати стає ще цікавіше!

 

Перро, Ш. Кіт у чоботях : казка з доповненою реальністю / Шарль Перро ; пер. з фр. М. Марченко ; худож. М. Кошулінська ; автор ідеї Е. Ахрамович ; ред. Т. Стус. − Київ : Меджик букс, 2018. – 40 с. : іл. 

Найвідоміша казка про пухнастого домашнього улюбленця. Завдяки винахідливості й завзятості Кіт, що вміє розмовляти та носить чоботи, допомагає своєму господарю не лише позбутися злиднів, а й знайти своє кохання та отримати пів королівства.

 

 

Андерсен, Г. К. Дикі лебеді : казкова повість з доповненою реальністю / Ганс Крістіан Андерсен ; пер. з англ. М. Марченко ; худож. О. Драчковська. – Харків : Виват, 2020. − 40 с.

Навіть у найтемніші і найсуворіші часи сила внутрішнього світла і самовідданої любові здатна перемогти обставини: в історії Ганса Крістіана Андерсена тендітній Елізі вдається врятувати братів від закляття недоброї мачухи, а самій – ледве уникнути підступів заздрісників. Та чи не більшим дивом за зняття чар виявиться здатність дівчини бути твердою у своєму намірі, мов хвиля, що здатна перетворити на пісок найбільший камінь.

 

Гофман, Е. Т. А. Лускунчик і Мишачий король : казкова повість з доповненою реальністю / Е. Т. А. Гофман ; пер. з нім. Т. Гончарук ; під ред. Т. Стус ; худож. Є. Гапчинська. − Київ : Меджик букс, 2018. – 136 с.: іл.

Для дітей зимові свята завжди огорнуті серпанком радісної таємниці й чарівності. І саме на такі дива налаштовує незабутня зимова історія Гофмана, адаптований переказ якої чудово проілюстровано в цій книжечці.