Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

"Особливості класифікації і розстановки документальних фондів згідно УДК та актуальні питання бібліотечної діяльності".

 26 червня 2019 року  КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей", як обласний науково-методичний, координаційно-консультативний та інформаційний центр з питань обслуговування дитячого і дорослого населення Київської області, провела Методичний день для бібліотечних працівників  Бориспільської МЦБС Київської області за темою: "Особливості класифікації і розстановки документальних фондів згідно УДК та актуальні питання бібліотечної діяльності". (Програма додається).

Дирекцією та бібліотечними спеціалістами КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей"  були надані ґрунтовні консультації по розділам УДК та правилам їх застосування. Присутні отримали не тільки теоретичні, а й практичні навички, систематизуючи документи за системою УДК. За допомогою технічних засобів та флеш-копіювання працівникам Бориспільській МЦБС  були надані необхідні матеріали для здійснення запровадження Універсальної десяткової класифікації (УДК) в бібліотеках.

На завершення Методичного дня генеральний директор КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" М. П. Зніщенко окреслив основні актуальні напрями розвитку бібліотечної галузі взагалі та Київської області, зокрема, і завдання бібліотек по їх реалізації.