Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Методичний день для керівників та спеціалістів КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради та Згурівської селищної бібліотеки

10 червня 2021 року КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», як обласний науково-методичний, координаційно-консультативний центр з питань бібліотечно-інформаційного обслуговування дорослого і дитячого населення Київської області, провела Методичний день для керівників та спеціалістів КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради (завідувачка: Н. Гулєвата) та Згурівської селищної бібліотеки (завідувачка: О. Блонар).

Було опрацьовано низку конкретних питань (робота з бібліотечним фондом: списання літератури, методика переобліку, комплектування; актуальні питання роботи з читачами з основних напрямів діяльності; трансформація функцій і завдань окремих бібліотек на сучасному етапі розвитку територіальних громад та ін.).

На базі КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» буде проведено 22-23-24 червня 2021 року обласний семінар за участі директорів, завідувачів публічними (центральними, базовими, опорними) міськими, селищними, сільськими бібліотеками територіальних громад Київської області, де будуть обговорені основні, актуальні для всіх бібліотек, питання з трансформації бібліотечної мережі та перебудови діяльності у відповідності до змін, що відбулися в бібліотечній галузі в ході адміністративно-територіальної реформи в Україні.