Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Життя кожної людини – це казка, що написана пальцями Бога

 

«І знову у мандри  запрошують книги»

 

(З досвіду роботи КЗ БРР «Броварська РЦБС» Київської області)

 

Щороку, починаючи з 1967 р, 2 квітня  відзначається Міжнародний день дитячої  книги. Це свято встановлено з ініціативи та за ухвалою Міжнародної ради дитячої книги. Книга для дітей відіграє важливу роль у вихованні, формуванні духовного та інтелектуального рівня нового покоління людства.

Датою свята обрано день народження неперевершеного казкаря Ганса Христіана Андерсена, який є одним з найулюбленіших письменників дітей усіх поколінь. Сам Г.Х. Андерсен казав «Життя кожної людини – це казка, що написана пальцями Бога».

Тому саме цього дня у Центральній  районній  бібліотеці КЗ БРР «Броварська РЦБС» Київської області проходила виставка «І знову у мандри  запрошують книги».

Працівники бібліотеки ознайомили маленьких читачів з творами Г.Андерсена та зачитували короткі уривки казок таких, як: «Снігова королева», «Русалонька», «Гидке каченя», «Дюймовочка», «Дикі лебеді» та ін.

Казці «Снігова королева» цього року виповнюється 215 років.

Запрошуємо усіх бажаючих відвідати нашу книгозбірню та стати користувачами дитячої кафедри Центральної районної бібліотеки КЗ БРР «Броварська РЦБС».

Тетяна Бабіч

бібліотекар 1 категорії відділу обслуговування

ЦРБ КЗ БРР «Броварська РЦБС»

Київської обл.