Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Поетично-музичний вечір

 Творча зустріч з поетесою Ніною Шаварською

(З досвіду роботи Ірпінської МЦБС Київської області)

 

15 квітня в Ірпінській центральній міській бібліотеці Київської області відбулася творча зустріч з Ніною Шаварською – членом Національної спілки письменників України, авторкою семи поетичних збірок, ведучою низки літературно-мистецьких програм Національної радіокомпанії України, редактором міжнародного журналу «Україна і світ», лауреаткою міжнародної мистецької премії ім. С.Гулака-Артемовського, всеукраїнських літературних премій ім. Василя Симоненка, ім. Олександра Олеся та міжнародної літературно-мистецької премії ім. Григорія Сковороди.

Із вступним словом про Н.Шаварську виступила поетеса, головний редактор газети «Ірпінський вісник» Юлія Бережко-Камінська.

На поетично-музичному вечорі прозвучали поезії у виконанні автора, романси на її вірші у виконанні вихованців та педагогів Ірпінської школи мистецтв ім. М.Вериківського. У вечорі також взяв участь соліст–скрипаль Олександр Шевченко.

Ніна Григорівна люб’язно подарувала бібліотеці свої поетичні збірки «Білий налив» і «Не встигну розлюбити…» та диск зі своїми піснями й романсами.