Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Майстер-клас з квілінгу «Яскравий подих літа», присвячений довгоочікуваному літечку

 

«Яскравий подих літа»

(З досвіду роботи КЗ БРР «Броварська РЦБС» Київської області)

 

Нещодавно в Центральній районній бібліотеці КЗ БРР «Броварська РЦБС» відбувся майстер-клас з квілінгу «Яскравий подих літа», присвячений довгоочікуваному літечку. Гостями були вихованці Броварської районної школи естетичного виховання (дитячої школи мистецтв).

Працівники бібліотеки Мельничук Наталія Віталіївна та Бабіч Тетяна Євгеніївна підготували дітям різнокольорову листівку з чудовими квітами й метеликом на ній.

Під час роботи Наталія Віталіївна познайомила  читачів з правилами поводження з ножицями, шилом для квілінгу та з технікою виконання намотування кольорових смужок паперу, а саме: тугий рол, розпущений рол, око, крапля та ін. 

Бібліотекар Тетяна Євгеніївна розповіла читачам, що незабаром настане літня і спекотна пора року. Одразу квітникарі починають мріяти про гарну прикрасу ділянки або саду навколо свого помешкання чарівними квітами. Тому й вирішили створити своїми руками маленькі квітники на листівках.

Бібліотекарі навчили дітей робити і квіти, і листочки, і пелюсточки, з яких кожен зміг відтворити на папері свою часточку літа.

На завершення усі сфотографувалися зі своїми витворили на добру згаду.

Запрошуємо відвідати нашу книгозбірню та гурток «Світ рукотворного дива».

 

Наталія Мельничук,

бібліотекар відділу обслуговування ЦРБ;

Тетяна Бабіч,

бібліотекар І-ї категорії відділу обслуговування 

ЦРБ КЗ БРР «Броварська ЦБС»Київської області