Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Презентація книги мешканця Бородянки Олексія Олексійовича Верховця «Золоті зерна»

 

Матеріал поданий без змін

«Золоті зерна Олексія Верховця»

25 лютого в малому залі районного Палацу культури ім. Т. Г. Шевченка в теплій і невимушеній атмосфері пройшла презентація книги мешканця Бородянки Олексія Олексійовича Верховця «Золоті зерна». Це вже четверта збірка поетичних, прозових і гумористичних творів автора, в якій читачі знайдуть глибокі зерна простої людської мудрості, корисні поради, зворушливі слова утіхи.  Нова книга земляка – своєрідні настанови   нащадкам про те, як себе поводити, спостереження за життям і людьми, роздуми над важливими вічними питаннями буття. Збірку представили працівники Бородянської центральної районної бібліотеки Катерина Сидоренко і Ніна Зайцева. Присутні із щирим захопленням сприйняли твори автора, сповнені любові до рідної землі, до жінки, до матері, до всього сущого на землі. Звеселили глядачів дотепні байки, гуморески, смішинки у авторському виконанні. 

Теплими, щирими словами привітала автора Галина Єрко, депутат Київської обласної ради. Заступник Бородянського селищного голови Ольга Михальова поздоровила земляка з виходом нової книги та побажала здоров’я та натхнення. До привітань долучилася в.о. начальника відділу культури, національностей та релігій Бородянської РДА, директор Бородянської РЦБС Валентина Вашуленко. З побажанням творчих успіхів звернулася до Олексія Олексійовича голова Бородянської районної організації Всеукраїнської творчої спілки «Конгрес літераторів України», вона ж - директор Бородянського краєзнавчого музею Ольга Угнівенко.

На захід завітали гості з сусіднього Макарова: голова Макарівської районної організації Всеукраїнської творчої спілки «Конгрес літераторів України» Галина Герасименко та член цієї організації, поетеса, сестра Марія Верховець. Вони щирими словами привітали «винуватця» події  - О.О. Верховця  з виходом нової книги.

Катерина Сидоренко

завідуюча відділом обслуговування

центральної районної бібліотеки

Бородянської РЦБС Київської області