Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Інформаційна євроромашка

 

Матеріал подано без змін

 

Інформаційна євроромашка

(З досвіду роботи Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Броварського району Київської області)

 

19 травня 2023 року в читальній залі Баришівської бібліотеки для дітей Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради проведено засідання інтелектуального клубу «Інтек» під назвою «Інформаційна євроромашка». Учасниками заходу були читачі-учні 8-В класу ОЗО «Баришівський ліцей», разом з класним керівником Аллою Гаращенко.

Спочатку, провідний бібліотекар, Юлія Гранько, розповіла дітям про Європейський Союз та про історію його заснування. Також всі присутні переглянули відео «Європа нашими очима».

Далі була «Гра-подорож країнами Європи». Діти взяли участь наступних вікторинах: «Цікава Європа», «Асоціація», «Визначні пам’ятки», «Відомі люди», «Відгадай портрет на гривневій купюрі». А ще всім цікаво було скласти пазл «Україна-вишиванка».

А для наших захисників діти підписали патріотичні сердечка з побажаннями для наших захисників, які ми передамо через волонтерів.

Зав. методично-бібліографічним відділом

Баришівської ЦБС

Наталія Лавріненко