Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«Збережи енергію – врятуй планету» - з досвіду роботи Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Броварського району Київської області

 Збережи енергію – врятуй планету

(З досвіду роботи Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Броварського району Київської області)

 

22 червня 2023 року в читальній залі Баришівської центральної бібліотеці для дорослих Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради проведено годину екологічного мислення «Енергоефективність та збільшення використання відновлюваної енергії». Захід організований у рамках Європейського тижня сталої енергії, який проводиться в Баришівській громаді з 19 по 25 червня.

На нього завітали учасники  народного аматорського ансамблю  сучасного бального танцю «Юність» Баришівського КМЦ  з керівником Людмилою Гудим.  

Завідувач методично-бібліографічним відділом Баришівської ЦБС Наталія Лавріненко розповіла про проведення  Європейського тижня сталої енергії. Діти розповідали про енергозбереження вдома, використання відновлюваної енергії на Україні, прості правила енергозаощадження. Найбільш активні учасники Аріна Силенко, Катя Забережна, Софія Юр, Марія Гаркавенко отримали призи. 

Присутні познайомилися з екологічною виставкою-порадою «Збережи енергію – врятуй планету».

Світлана Захарченко,

завідуюча відділом обслуговування

Баришівської центральної 

бібліотеки для дорослих