Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

День Конституції в бібліотеці – з досвіду роботи КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

 

Матеріал подано без змін

 

День Конституції в бібліотеці.

(з досвіду роботи  КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради Бучанського району Київської області)

 

КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради вітає всіх з Днем Конституції України! 

Ми – українці, у нас є право на рідну мову та свою державу, на гордий синьо-жовтий прапор, на незалежну та міцну державу.

Бажаємо усім миру, спокою, сили і терпіння!  Бажаємо  нам Перемоги над ворогом та повернення до мирного життя...

Все буде Україна!

Напередодні, в рамках святкування Дня Конституції України в  КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради  відбулося  літературно-музичне свято «Конституція – оберіг нашої державності». Зі святковою програмою перед гостями нашої бібліотеки виступив народний аматорський хор «Вишневий дзвін» комунального закладу «Палац культури та мистецтв». Керівник хору  - Крижанівський Олександр, заслужений працівник культури України. У виконанні хору звучали як народні так і пісні українських композиторів. Зі своєю поезією до присутніх звернулася поетеса- вишнівчанка, лауреатка Вишнівської міської літературно-мистецької премії імені В. Бабича  - Олена Кадюк

Запрошеним на свято виступ вишнівського хору став до вподоби, про це свідчили бурхливі аплодисменти та вигуки «браво», які лунали по завершенню кожного виступу колективу.

По закінченню концертної програми ведуча свята бібліотекар І категорії Івасенко Ніна  щиро подякувала учасникам хору за хвилини духовної насолоди, професійний виступ та побажала нових досягнень  та  творчих злетів.

 

Оксана Бабич, бібліотекар І категорії відділу обслуговування читачів

 КЗ «Публічна бібліотека»  Вишневої міської ради, Бучанського району Київської обл.