Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Екскурсія до бібліотеки - з досвіду роботи Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Броварського району Київської області

 

Матеріал подано без змін

 

Екскурсія до бібліотеки

(З досвіду роботи Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Броварського району Київської області)

 

11 жовтня 2023 року до бібліотеки-філіалу с. Волошинівка Баришівської ЦБС відділу  культури та туризму Баришівської селищної ради завітали учні 1-го класу ОЗО «Волошинівський ліцей ім. Р. Лужевського» з класним керівником Наталією Затварською.  Завідуюча бібліотекою Раїса Марченко провела екскурсію по бібліотеці " І мудрість, і любов, то все від книги". 

У дружній атмосфері маленькі відвідувачі ознайомилися з основними правилами користування бібліотекою та режимом роботи, а також пройшлися "царством книг" та книжкових виставок.. 

Час був проведений цікаво, весело та пізнавально. На згадку про першу зустріч діти отримали подаруночок - книжечки для їхньої першої класної бібліотеки. Стіни книгозбірні першокласники залишали щасливі, повні емоцій та нових вражень.

Зав. методично-бібліографічним відділом

Баришівської ЦБС

Наталія Лавріненко