Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Шевченківський березень в Баришівській бібліотеці для дітей

 

Матеріал подано без змін

 

Шевченківський березень в Баришівській бібліотеці для дітей

(З досвіду роботи Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Броварського району Київської області)

 

Кобзарю! Знов до тебе я приходжу, бо ти для мене совість і закон…"

Л. Костенко

7 березня 2024 року  в Баришівській бібліотеці для дітей Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради було проведено літературну подорож «І кожне слово - його про Україну»,  на яку запросили здобувачів освіти 3-Б класу Баришівського ліцею ім. Миколи Зерова, разом з класоводом Оленою Кульгою.

Провідний бібліотекар Юлія Гранько провела для дітей уявну подорож Шевченківськими дорогами, дітлахи дізналися цікаві факти з життєпису Великого Кобзаря, декламували його вірші, переглянули відеопрезентацію «Дітям про Тараса Григоровича Шевченка».

8 березня 2024 року класовод 4-а класу ОЗО «Баришівський ліцей» Тетяна Кощій провела пізнавально-розважальна гру "Хто я? в Баришівській бібліотеці для дітей Баришівської ЦБС відділу культури та туризму.

На літературно-пізнавальну гру "Як ми знаємо Тараса Шевченка?» в рамках засідання інтелектуального клубу «Інтек» завітали здобувачі освіти 3-А класу ОЗО "Баришівський ліцей" разом з класоводом Валентиною Михалко.

Завідувачка бібліотекою Ольга Биба розповіла про життєвий та творчий шлях великого поета. Діти переглянули відеоролик "Розповідь дітям про Тараса Григоровича Шевченка".

Далі була гра, в якій взяли участь дві команди: "Мрія" та "Україна". Учасники взяли участь у таких турах: "Біографічний", "Редактор", "Декламатор" та "Кросворд". Перемогла дружба.

Зав. методично-бібліографічним відділом

Баришівської ЦБС

Наталія Лавріненко