Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Все буде Україна! - з досвіду роботи Бородянської центральної бібліотеки Київської області

 

Матеріал подано без змін

 

Все буде Україна!

 (З досвіду роботи Бородянської центральної бібліотеки Київської області)

 

25 квітня в Інформаційному хабі Бородянської центральної бібліотеки відбувся музично-поетичний вернісаж «Пісні, народжені війною» за участі В’ячеслава Купрієнка, автора і виконавця патріотичних пісень, письменника, перекладача, члена СПУ, нашого славетного земляка.

На зустрічі пан В’ячеслав, у минулому військовий-розвідник, ділився окремими моментами своєї воєнної біографії та рефлексіями стосовно російської агресії зі здобувачами освіти 10А, 10Б і 11Б класів Литовсько-Українського ліцею №1, які завітали разом з вчителем української мови та літератури Ларисою Баришенко та вчителем мистецтва Світланою Осауленко.

Яскраві, потужні емоції у присутніх викликало виконання патріотичних пісень барда під акомпанемент гітари, які щемко пронизані любов’ю до України, бажанням звільнити рідну землю від ворогів.

Емоційною складовою, окрім музичної програми, було  спілкування з присутніми. З юнаками і юнками гість вів розмову про становлення сучасної України як держави, про ментальність українців на відміну від росіян, про війну стратегічно і тактично й, звісно, про розвідку і про майбутнє України. Головним месиджом від В’ячеслава Купрієнка було – «Будьте сильними! В усіх вимірах! Інакше країни не стане!

Захід відбувся в рамках проєкту «Знайомі незнайомці: відкриваємо разом».

 Валентина Вашуленко, 

директор Бородянської центральної бібліотеки  

Бородянської ТГ Київської області